Sony Xperia 5 IV billigast

Vi hjälper dig att köpa Sony Xperia 5 IV billigast med abonnemang. Jämför operatörer och abonnemang nedan och tryck på den operatör du är intresserad av för att läsa mer om erbjudandet.

Samtliga abonnemang nedanför med Sony Xperia 5 IV innehåller fria samtal, sms och månadspriserna är över 24 månader.

# Operatör Surf Pris
1 Tre 5 GB 604 kr/mån
2 Tre 20 GB 634 kr/mån
3 Tre Fri 734 kr/mån

Var köper jag Sony Xperia 5 IV billigast?

Billigast pris på Sony Xperia 5 IV med abonnemang i december 2023 får du hos Tre och då betalar du 604 kr/mån i 24 mån. I abonnemanget från Tre så får du 5 GB surf, fria samtal och fria SMS att använda varje månad.

En annan operatör är billigast på Sony Xperia 5 IV, kan jag byta?

Att byta operatör idag är riktigt enkelt men du får då inte ha någon bindningstid. Så kan du och vill byta för att Sony Xperia 5 IV är billigast hos en annan operatör så är det bara gå in på operatörens hemsida och beställa samt välja att ditt nummer skall flyttas. Därefter tar den operatören hand om allt och i samband med att numret flyttas så sägs ditt gamla abonnemang upp automatiskt.

Är Sony Xperia 5 IV billigast med abonnemang?

Inte säkert, men ofta så är Sony Xperia 5 IV billigast med abonnemang. Fördelen med abonnnemang är även att du slipper en stor engångskostnad som behöver betalas direkt eftersom kostnaden blir uppdelad över 24 månader med abonnemang. Men är billigast pris viktigt så kan du räkna på det själv genom att ta kostnaden för Sony Xperia 5 IV delat på 24 och därefter lägga till för vad ett mobilabonnemang kostar varje månad.

Hur hittar jag billigast pris på Sony Xperia 5 IV?

På vår sida så listar vi de operatörer och abonnemang som vi hittat med Sony Xperia 5 IV. Genom att jämföra priser och abonnemang så hjälper vi dig att hitta Sony Xperia 5 IV billigast.

Billigast Sony Xperia 5 IV